Warnierposta wordt Posta Amsterdam

Warnierposta, in Nederland marktleider op het gebied van postproductie geluid voor film en kwaliteitsdrama, gaat vanaf 1 oktober verder onder de naam Posta Amsterdam.

Wat verandert
Na 25 jaar treedt oprichter Peter Warnier terug als directeur. Hij blijft beschikbaar als free-lance mixer en betrokken als adviseur.
Het bestuur van Posta Amsterdam wordt nu gevormd door Christan Muiser en Jan Schermer. Daarnaast treedt Michel Schöpping toe als minderheidsaandeelhouder en adviseur. Christan Muiser heeft de dagelijkse leiding van het bedrijf, geassisteerd door Chaja Koe en Naomi Polhaupessy.

Wat blijft 
Posta Amsterdam richt zich met zijn geluidsnabewerking op drie pijlers: Nederlandse speelfilms en documentaires voor de bioscoop, high-end dramaseries voor TV en streaming-media en internationale, ge-co-produceerde films voor de grotere festivals. 
In Amsterdam is het bedrijf gevestigd in een nieuw gebouwd pand aan de Koivistokade, met een Dolby-Atmos-gecertificeerde studio van 1200 m3, een tienmeterscherm en 4K Barco-projectie. Het gebouw met de nieuwste voorzieningen biedt naast een eigen Foley-opnamestudio, zes edit- en premix-suites. Tevens houdt Posta Amsterdam zijn Belgische vestiging: Cinenumerique BVBA in Antwerpen. 

Posta Amsterdam 
Posta Amsterdam blijft zich de komende jaren inzetten voor hoogwaardig kwalitatief geluid voor films en high-end televisiedrama in Nederland. Met een laagdrempelig karakter onderscheidt de postfaciliteit zich door in-house-productiecapaciteit en een op inhoud gerichte werkwijze. Door vaste en freelance medewerkers in creatieve teams te laten samenwerken, krijgen producties meer inhoudelijke, creatieve kracht en worden de lijnen tussen regisseurs, sound-designers en mixers korter