‘Dossier van den Heuvel’ brengt details over dood Wouter van Luijn

Afgelopen zomer werd de Nederlandse film-en televisiewereld opgeschrikt door de plotselinge dood van de 34-jarige Wouter van Luijn. De jonge, alom geliefde editor stierf na een nachtelijk bezoek aan een drugswijk in Mallorca, waar hij om onduidelijke redenen verzeild raakte. De patholoog- anatoom die Wouters lichaam onderzocht, concludeerde vrij snel dat er sprake was van een natuurlijke dood. Maar een door de nabestaanden aangevraagde second opinion leverde een hele andere conclusie op; Wouter is overleden door geweld. In ‘Dossier van den Heuvel’, te zien op dinsdag 24 september, gaat John van den Heuvel met familieleden van Wouter op zoek naar antwoorden.

Van den Heuvel reisde de afgelopen maand met de ouders en zus van Wouter naar Mallorca. Daar sprak hij met het team van de moordbrigade, die de zaak van Wouter nog altijd in onderzoek heeft. Ook ging hij op zoek naar de taxichauffeur die Wouter die avond naar de krottenwijk bracht en bezocht John met de familie de drugswijk die Wouter op 13 juli 2018 fataal werd. In Dossier van den Heuvel alle details over deze zaak. 

‘Dossier van den Heuvel’ dinsdag 24 september, 21.30 uur bij RTL 4

Meer informatie: Dossier Van den Heuvel