BMY Mediatalent van het Jaar: geef je talenten op!

Broadcast Magazine Young (BMY), hét mediaplatform voor de jonge mediamaker, presenteert op 9 december 2019 de eerste winnaar van BMY Mediatalent van het Jaar. Tot 10 oktober kunnen omroepen, producenten en zelfstandigen hun talenten opgeven voor deze nieuwe prijs in medialand.

Als onafhankelijk mediaplatform voor jonge mediamakers wil de BMY een ander geluid laten horen. Vooral in deze turbulente tijd waarin de media-industrie zo ontzettend aan verandering onderhevig is. Daarom wordt, dit jaar voor het eerst, iemand uit de media uitgeroepen tot BMY Mediatalent van het Jaar. Niet alleen om het ambacht van media maken in de spotlights te zetten, maar ook om de drijvende, jonge krachten daarachter in het zonnetje te zetten. We willen daarnaast met deze award andere talenten inspireren out-of-the-box te denken. Zij verdienen een podium.

Wie maken kans?
Om BMY Mediatalent van het Jaar te worden, moet je voldoen aan een aantal criteria. Het talent in kwestie kan zowel achter als voor de schermen actief zijn. Hij of zij heeft bewezen verschil te kunnen maken door uniek te zijn in aanpak, uitvoering of resultaat, laat elke dag zien een grote toekomst te hebben in de mediawereld, durft anders (vernieuwend, innovatief) te denken en verdient het om, niet alleen onder naaste collega’s maar ook onder vakgenoten, bekend te worden. Denk aan iemand die in het afgelopen jaar een populair crossmediaal concept ontwikkelde, het fundament legde voor het succes van een ander of iemand die, met aanwijsbaar resultaat, een managementfunctie bekleedt vol verantwoordelijkheden.

Lees meer: BMY Mediatalent van het Jaar: geef je talenten op!

Bron: Broadcast Magazine