RTL: Dalende resultaten en reorganisatie topstructuur

Dalende omzetten
RTL Nederland heeft over het eerste half jaar te maken gehad met dalende omzetten en dalende resultaten. Dit blijkt uit de gepubliceerde halfjaar-resultaten van RTL Group die met 3,17 miljard euro recordomzetten rapporteerde.

Lees verder bij Nederlands Media Nieuws: ‘RTL Nederland: dalende omzetten en dalende resultaten ‘

Nieuwe topstructuur
RTL Group heeft een nieuwe topstructuur aangekondigd waarin een zogeheten Group Management Committee benoemd is die de strategische agenda van de RTL-bedrijven mede zal bepalen. In dit orgaan zetelen naast de CEO, CFO en COO van RTL Group ook de CEO’s van Mediengruppe RTL Deutschland, Groupe M6 en Fremantle. RTL Nederland zetelt daar niet in, aangezien alleen de drie grootste onderdelen daarvan deel uitmaken. In de top van RTL Group is de van Bertelsmann afkomstige Bjorn Bauer als CFO benoemd en is Elmar Heggen die tot nu toe CFO was, tot COO benoemd. Thomas Rabe blijft CEO van RTL Group almede CEO van Bertelsmann, de controlerende aandeelhouder van RTL Group.

Lees verder bij Nederlands Media Nieuws: ‘RTL Group organiseert topstructuur’