Geef je op voor de RE:VIVE matchmaking sessie voor filmmakers en muzikanten

Op donderdag 10 oktober organiseert RE:VIVE – een initiatief van het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid – in samenwerking met Buma Music in Motion matchmaking sessies voor filmmakers en muzikanten. Deze middag in Beeld en Geluid is een vruchtbaar startpodium voor nieuwe samenwerkingen die graag buiten de lijntjes kleuren en samen de mores van het creatieve huwelijk van film en muziek willen oprekken.

RE:VIVE werkt nauw samen met internationaal georiënteerde producers en dj’s uit de voorhoede van de electronic music. De muzikanten – sommige hebben al eerder scores gemaakt – staan te popelen de krachten te bundelen en zo muzikale grenzen te verleggen bij jouw films. 

Meedoen?
Kan jij als jonge talentvolle filmmaker al 1 of meer korte films laten zien en ben jij er voor in het experiment met onconventionele producers en dj’s aan te gaan? Meld je dan aan met relevante links naar je werk én een bondige motivatie (max 200 woorden) over waarom jij op zoek zou willen naar nieuwe muzikale mogelijkheden bij jouw films. 

Stuur je mail voor 20 september aan Gregory Markus (RE:VIVE): gmarkus@beeldengeluid.nl
Het aantal plaatsen is beperkt. Je hoort snel na 20 september of je geselecteerd bent. 

www.revivethis.org
www.buma-music-in-motion.nl