NFF zoekt Workshopleiders voor Blik op de Set

Het NFF is op zoek naar enthousiaste workshopleiders voor Blik op de Set! Blik op de Set is één van de workshopprogramma’s van het NFF voor het voortgezet onderwijs. Middelbare scholieren volgen tijdens dit educatieprogramma’s workshops gegeven door filmprofessionals om de kneepjes van het filmvak leren.

Blik op de Set vindt plaats op woensdag 2 en donderdag 3 oktober in de Stadsschouwburg in Utrecht. Iedere workshop wordt vier keer per dag gegeven en duurt 50 minuten per keer. Voor de volgende disciplines zijn wij op zoek naar enthousiaste workshopleiders: camera, licht, opnameleiding, geluid, montage, visual effects, sound design, production design, set dressing / kostuumontwerp en stunts.

Kun je jouw vak goed verwoorden en vind je het leuk om les te geven aan middelbare scholieren? Grijp dan je kans en wordt workshopleider bij Blik op de Set! Het NFF biedt in ruil hiervoor een vergoeding van €125,- per dag & een festivalpas, waarmee je gratis naar alle reguliere festivalprogramma’s kunt. Neem voor meer informatie contact op met educatie@filmfestival.nl of bel 030 2303800 en vraag naar de afdeling educatie.

Bron: Nederlands Film Festival