Film in het park: De week van het nieuwe talent 26-30 augustus

Eind augustus vertoont VERS een week lang films van talentvolle nieuwe makers bij VondelCS tijdens Film in het Park.

Over dit evenement
Wil je heerlijk wegdromen in de avondzon van het Vondelpark met een koud biertje en verfrissende films? VERS en VondelCS organiseren de derde editie van Film in het Park: hét openlucht filmfestival in het Amsterdamse Vondelpark.

Dit jaar staat het programma in het teken van “De Week van het Nieuwe Talent”. Vijf avonden lang kun je buiten op het bordes van VondelCS genieten van de beste korte en lange films van veelbelovend Nederlands talent. Naast het vertonen van de films zullen ook de filmmakers zelf aanwezig zijn om te vertellen over het maakproces.

Benieuwd welke debuterende filmmakers je niet moet missen? Kom met je vrienden en collega’s en laat je meevoeren door het Nieuwe Nederlandse Talent. Gegarandeerd een verrassende avond!

Goed om te weten

  • Stoelen en dekentjes zijn aanwezig. Bij slecht weer kunnen we naar binnen.
  • Jouw ticket is voor de huur van 1 koptelefoon. Die kun je gedurende 1 avond gebruiken. Lid van VERS? Dan kun je helemaal gratis komen!

Bestel je ticket via Eventbrite

Achtergrondinformatie:
Het festival vindt sinds 2017 plaats aan het einde van de zomer. Voorgaande edities werden samen in verschillende samenstellingen georganiseerd, o.a. met Cinecrowd en Vondelpark3. Het initiatief kwam van Jeltje Hillen en Floortje Vermeer.