Nederlandse componist Guy Renardeau op Montgomery International Film Festival

De meervoudige Award-Winner Guy Renardeau uit Heiloo (Nederland) is als enige Nederlander door het Montgomery International Film Festival gevraagd als jurylid, panellid en ‘award presenter’ op de ‘Award Ceremonie’ van zondagavond 25 augustus 2019. Guy Renardeau is als componist en producent al enige tijd werkzaam in Amerika, waar hij veel wordt gevraagd.

Het festival vindt plaatst op het AMC Rio Cinemas, Washingtonian Ctr, van 22 t/m 25 augustus 2019 in het mooie Montgomery County, Maryland US. Zie voor meer info: miffus.org

Het thema van dit jaar is: “Return to Art House Films”, which emphasizes the awareness of achievement in the art house film industry from all over the world. Tijdens het festival worden de nieuwste films vertoond, masterclasses gegeven, panelgesprekken met gerenommeerde filmmakers afkomstig uit Amerika, China, Canada en Europa en als afsluiting een award avond met rode loper, pers en award uitreiking. Het gebeuren zal worden uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

Momenteel werkt Renardeau aan een lange speelfilm met regisseur Gabriel Del Castillo van Illusive networks aan Season of Rage. Season of Rage gaat in 2020 in Hollywood in première.

In juli van dit jaar was een andere film van Guy Renardeau Rub Your Eyes Until You See Stars, waarvoor hij de filmmuziek schreef en produceerde, een week lang te zien in het Laemmle Noho 7 Theater in Los Angeles, Hollywood. Deze film is gekwalificeerd voor een Oscar.