Doe mee aan de verkiezing Beste Nederlandse Film Aller Tijden

Ter gelegenheid van het verschijnen van het boek Alles is film wordt er een bijzondere verkiezing van de Beste Nederlandse Film Aller Tijden Volgens De Filmwereld georganiseerd. Iedereen die werkzaam is in de Nederlandse film- en bioscoopsector kan meedoen door zijn vijf favoriete Nederlandse films in te vullen op het stembiljet op de website van Alles is film.

Alles is film is een uniek boek dat de lezer meeneemt achter de schermen bij de Nederlandse filmwereld. Aan de hand van mooie verhalen en leuke anekdotes wordt op een leuke en toegankelijke manier uitgelegd wat er komt kijken bij het maken, distribueren en vertonen van film in Nederland. Bekende en wat minder bekende mensen uit de filmwereld komen aan het woord om over hun vak te praten.

Geïnterviewde personen als Paul Verhoeven, Dave Schram, locatiescout Paul Marbus en filmcomponist Fons Merkies, theatermanager Ralph Eggenkamp en filmtheaterdirecteur Janine Beulink is al gevraagd naar hun favoriete films van eigen bodem.

Maar het team van Alles is film wil ook van andere personen die werkzaam zijn in de filmsector horen wat zij de beste Nederlandse films aller tijden vinden. Zodat een unieke lijst ontstaat wat de Nederlandse filmsector, van productie tot en met filmvertoning, de beste Nederlandse films vindt.  Ga naar het stembiljet op de website van Alles is film en stem! 

Het boek Alles is film verschijnt 25 november 2019. Dan wordt ook de uitslag van de verkiezing bekendgemaakt.

Bron: Holland Film Nieuws