Vanaf 1 sept: inschrijven voor VERS Awards

Makers van morgen opgelet,

Pak maar vast een hele dikke stift om in je agenda te kliederen, want vanaf zondag 1 september 2019 is het weer mogelijk om je korte film in te sturen voor een nieuwe editie van de VERS Awards!

Voor wie nog nooit van de VERS Awards gehoord heeft: de VERS Awards is een jaarlijks (eendaags) filmfestival en netwerkevenement, waarbij nieuwe makers de kans krijgen om hun carrière te kickstarten. Om die reden organiseren we naast de filmcompetitie ook workshops, lezingen en andere programmaonderdelen waarbij de ontmoeting met het werkveld centraal staat. Dus zelfs als jouw film niet wordt geselecteerd, is er genoeg reden om op 14 december naar VondelCS af te reizen!

Veel meer dan dat kunnen we je op dit moment nog niet vertellen, maar houd vooral onze facebook-pagina in de gaten als je op de hoogte wil blijven.

Meer over de VERS Awards en de voorwaarden vind je hier.