De Uitkijk deze zomer

Het is weer die tijd van het jaar van voortkabbelende kalverliefde, loopneuzen door een lucht gevuld met dikke pollen, steeds grotere zweetplekken onder je oksels & Zomergasten op het witte doek in De Uitkijk!

Zorg dat jij maandagochtend ook mee kan praten over de spraakmakende fragmenten & schep op over de locatie waar jij het zag!

ZOMERGASTEN OP HET WITTE DOEK
Vanaf zondag 28 juli tot en met 1 september zie je elke aflevering van Zomergasten iedere zondagavond live op het grote doek in hartje Amsterdam. Beleef het ultieme Zomergasten-gevoel: onderuitgezakt in het rode pluche krijg je een koel glas prosecco en worden er per avond uiteenlopende huisgemaakte hapjes geserveerd!
Info & tickets

CINEMA SIËSTA: CALL ME BY YOUR NAME // 26 juli // 16:00
Eén ding is zeker, in de zomer wil je op het heetst van de dag uit de zon zijn. Geef zin aan je lome uren en word rond siësta-tijd verliefd op Franse onschuldigheid, Mexicaanse hitsigheid en Italiaanse campingdisco’s. Een siësta om naar uit te kijken! IJsjes 1 euro!
Tickets & info

ÉRIC ROHMER’S SIX MORAL TALES // MAANDAG 22 & 29 JULI  //  21:00
In Six Moral Tales toont de Nouvelle-Vague regisseur Éric Rohmer ons zes subtiele portretten van zelfzuchtige mannen die hun hoofd breken over de ongrijpbare vrouwen die hun geweten op de proef stellen. In juli zie je Ma Nuit Chez Maud & Le Genou De Claire!
Tickets & info

UITKIJK SPECIALS: LOVE TRIANGLES // DINSDAGAVOND  //  22:00
Laat je verleiden door geheime driehoeksverhoudingen, stiekeme kalverliefdes en gecompliceerde liefdesrelaties zonder zelf met een gebroken hart te eindigen. Wij vertonen Vive L’Amour & Being John Malkovich
Tickets & info