NPO Start en NFF presenteren ‘NPO Start Premièredag’

Het Nederlands Film Festival en NPO Start introduceren op zaterdag 5 oktober de allereerste editie van ‘NPO Start Premièredag’. Voor het publiek is de première te zien van de nieuwe spannende dramaserie Stanley H. van Tim Oliehoek en de voorpremière van de film De Belofte van Pisa van Norbert ter Hall. De voorverkoop van de NPO Start Premièredag gaat vandaag van start.

Exclusieve vertoningen
Op zaterdag 5 oktober primeurt NPO Start op het Nederlands Film Festival de miniserie over de spraakmakende criminele carrière en onopgeloste afrekening van Stanley Hillis, gespeeld door acteur Jeroen Spitzenberger: Stanley H.. De langverwachte true crime (4 afleveringen van elk 50 minuten) wordt tijdens het festival eenmalig in zijn geheel en op het grote doek getoond. Na de exclusieve première van Stanley H. volgt de voorpremière van De Belofte van Pisa, gebaseerd op de bestseller van Mano Bouzamour. In de hoofdrol speelt acteur Shahine El-Hamus een Amsterdamse jongen die wordt aangenomen op het Muzieklyceum Zuid. Als enige leerling met een Marokkaanse achtergrond, is hij vastbesloten om zich aan de belofte te houden die hij heeft gedaan aan zijn oudere broer: zijn school afmaken en zijn diploma halen.

Voorverkoop NPO Start Premièredag
Vroege vogels kunnen nu al tickets verkrijgen in de voorverkoop voor ‘NPO Start Premièredag’. De normale prijs is €28,50, de Early Bird-prijs is €25,-. Het middag- en avondvullende programma vindt plaats op zaterdag 5 oktober van 14:00-22:00 uur in Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Kijk voor meer informatie over het programma en kaartverkoop op: www.filmfestival.nl/voorverkoop.

NPO Start (Plus)
NPO Start is het gratis on demand platform van NPO, waarop gegarandeerd altijd en overal in Nederland alle NPO-programma’s online bekeken kunnen worden. NPO Start Plus is een verlengstuk van NPO Start, een extra (betaalde) service, voor wie daar gebruik van wil maken. Met NPO Start Plus kan de kijker meer programma’s langer, reclamevrij en in hoge beeldkwaliteit kijken. O.a. de populaire dramaseries Klem, Ik weet wie je bent en Flikken Maastricht zijn exclusief op NPO Start Plus te zien.

Bron: Nederlands Film Festival