Korting op je verzekeringen bij OHRA en AON

Hulp. Zonder. Gedoe.

De OHRA All Risk Autoverzekering
Ga je deze zomer lekker op vakantie met de auto? Dan wil je niet stil komen te staan met pech onderweg. Ook buiten Nederland kan je auto stil komen te staan. Bijvoorbeeld door een oververhitte motor, lekke band of elektronische storing. Autopech in het buitenland is vaak extra onhandig, omdat je misschien de taal niet spreekt en je vaste garage niet om de hoek zit. Met onze All Risk autoverzekering krijg je direct hulp zonder gedoe. Dat is verzekeren zonder Paarse Krokodillen.  

Voordelen All Risk Autoverzekering

  • Direct hulp in het buitenland
  • Onze hulpdienst is altijd bereikbaar
  • Eenvoudig schade melden via de app

Direct afsluiten
Sluit nu een OHRA All Risk Autoverzekering af en profiteer als lid van de NBF van 5% korting op je premie. Bereken snel je voordeel: www.ohracollectief.nl/nbf


Elke productie is uniek, de risico’s ook

Aon adviseert alle spelers in de sector: van omroep tot freelance cameraman, van facilitair bedrijf tot producent. Maar ook commercials, artiesten, theaters en productie- of reclamebureaus. Onze specialisten weten dat elk evenement, concert, theatervoorstelling of (speelfilm)productie uniek is. Dus ook de risico’s die er bij horen. Verzekeringen zijn dus altijd maatwerk.

Wij adviseren onze klanten over alle denkbare risico’s:

  • Wat doet u wanneer tijdens het draaien van een (speel)filmproductie de hoofdrolspeler plotseling ziek wordt, terwijl de hele crew klaar staat en dus moet worden betaald?
  • Een evenement wordt gecanceld vanwege noodweer. Kunt u de kosten zelf dragen?
  • Wat als er schade ontstaat aan foto- of beeldmateriaal, unieke decorstukken of props? Kunt u snel weer verder met uw werk? Hebben uw cameramensen of reporters een reisverzekering die ook dekking biedt in gevaarlijke (oorlogs)gebieden?
  • Bij het opbouwen van een podium loopt een vrijwilliger fysiek letsel op. Bent u hiervoor aansprakelijk?
  • Bent u verzekerd voor schade aan ENG-, SNG-, regie-, licht- of materiaalwagens, aan studio’s of kantoorruimten (redactie of productie) of aan alle facilitaire apparatuur; van dolly tot camera en van microfoon tot LED-screen?

De voordelen van je NBF-lidmaatschap 

De NBF streeft ernaar om altijd voordeligere tarieven en betere voorwaarden te bedingen bij beide verzekeraars. Er worden hiervoor regelmatig onderhandelingsgesprekken gevoerd. Mocht je opmerkingen of ideeën hebben die we kunnen meenemen in deze gesprekken, laat het dan weten aan het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.

Aan dit bericht kunnen geen rechten worden ontleend.