9 juli Programmamakers-Overleg over Mediabrief Slob

De NVJ organiseert een bijeenkomst naar aanleiding van de Mediabrief van minister Slob.

In de afgelopen twee weken heeft de NVJ namens de programmamakers diverse partijen uitvoerig gesproken, waaronder de Raad van Bestuur van de NPO en een vertegenwoordiging van het College van Omroepdirecteuren (CvO), over de brief van minister Slob en de consequenties daarvan. Tijdens het het Programmakers-Overleg gaat de NVJ op 9 juli de vervolgstappen bepalen.

NVJ contact gehad met diverse politici om hun standpunt duidelijk te krijgen over de voor de makers in de brief belangrijke punten.

NVJ: ‘Het blijft allemaal vaag en onduidelijk. Dat komt voor een deel doordat de brief veel tegenstrijdigheden bevat. Daarom is er grote zorg dat de aangekondigde maatregelen een nieuwe ronde bezuinigingen op de programmering veroorzaken, terwijl de minister dit in zijn brief stellig van de hand wijst.’ 

Met het Programmakers-Overleg gaat de NVJ op 9 juli de vervolgstappen bepalen.

  • Wanneer: Dinsdag 9 juli
  • Tijd: 12:30 tot 13:30
  • Locatie: Bar Boon (André van Duinboulevard 7, 1217 WH Mediapark Hilversum)

Wil je hierbij aanwezig zijn? Mail dan eerst even naar wshirbaz@nvj.nl