Website NBF vernieuwd

Met veel plezier kondigen we de vernieuwde NBF-website aan. De nieuwe site ziet er eigentijdser uit en voldoet ook aan de huidige veiligheidseisen en de AVG. Dit zijn de nieuwe onderdelen op de website:

AGENDA

Nieuw is de Agenda met naast de NBF-events (rood), ook festivaldata (groen), beurzen (lichtblauw), lezingen, workshops en debatten (donkerblauw). Heb je een event dat relevant is voor onze leden of voor de sector? Meld het aan nbf@nbf.nl!

LEDENLIJST 

Op de pagina Onze leden kun je een overzicht van onze leden vinden en de lijst doorzoeken op vrije tekst (naam, plaatsnaam, functie) of bijvoorbeeld per departement. Een deel van de ledenprofielen zijn alleen zichtbaar voor ingelogde leden. NBF-leden kunnen uiteraard hun profielpagina bewerken en updaten, onder meer met links naar sociale profielen. Leden moeten hiervoor wel een nieuw wachtwoord aanmaken. Check je mail voor de reset-link en meer informatie hierover. Lukt het inloggen niet? Bel of mail dan naar het bureau (nbf@nbf.nl of 020-6646588) dan helpen we je direct!

De gratis bedrijfsvermeldingen zijn komen te vervallen. Mocht je een uitdraai willen van de gegevens van je vervallen gratis bedrijfsprofiel, stuur dan een mailtje naar: liselotte@nbf.nl

LEDENPORTAL

Leden komen na inloggen op het nieuwe Ledenportal.  Hier vind je alle informatie die je nodig hebt als NBF-lid. Je kunt er bijvoorbeeld een nieuw postadres of bankrekeningnummer doorgeven; informatie vinden over de kortingen, verzekeringen en juridische services van de NBF; en je ziet er het laatste NBF-nieuws en aankondigingen van NBF-events.