Nog 1 week om in te zenden voor de Avond van de Opdrachtfilm

Heb je het afgelopen jaar meegewerkt aan een bedrijfs-, corporate- of webfilm die een award verdient? Inzenden van films voor de Gouden Reigers kan tot en met maandag 1 juli a.s.  De awards voor de beste opdrachtfilms van het jaar worden uitgereikt tijdens de Avond van de Opdrachtfilm in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam op 1 november 2019.

In aanmerking komen films gemaakt in opdracht van een bedrijf of instelling, met een tijdsduur van minimaal een minuut (geen commercials), gemaakt voor een specifieke doelgroep. De films moeten gemaakt zijn tussen juli 2018 en juli 2019. Het inzenden van (een link naar) de film is gratis. Een producent of opdrachtgever kan meerdere films inzenden. 

Geselecteerde films worden vertoond op de Avond van de Opdrachtfilm en maken kans op een van de vier Gouden Reigers en/of de Groene Reiger. Een deskundige jury beoordeelt de films op de aspecten kwaliteit, creativiteit en effectiviteit. Voor de geselecteerde films bedraagt het inschrijfgeld 269,50 euro excl. btw (inclusief vier vrijkaarten en consumptiebonnen).

Onder leiding van Dagvoorzitter.nl bespreken we de vertoonde films en na afloop is er een borrel. Kaarten voor de Avond van de Opdrachtfilm op 1 november zijn nu te bestellen à 20 euro. De avond begint om 19:30 uur, de borrel rond 22:30 uur. Het aantal kaarten is beperkt, dus vroeg reserveren loont.

Bron: Ivo Broekhuizen Communicatie