Korting op cursus Personal Branding van Media Perspectives

Media Perspectives biedt op 2 juli een eendaagse cursus Personal Branding aan. De basis van een succesvol carrièreverloop is jouw verhaal kunnen vertellen met jouw unieke merkwaarden. Zeker in de huidige arbeidsmarkt is het voor mediaprofessionals van belang om jouw toegevoegde waarde te laten zien in gesprekken met werkgevers, leidinggevenden en/of collega’s. Tijdens de cursus werk je jouw eigen ‘elevator pitch’ uit: een krachtige onderbouwing van jouw toegevoegde waarde voor een organisatie of een project.

Leden van NBF krijgen 20% korting op deze cursus, voor de kortingscode kun je contact opnemen metnbf@nbf.nl.

ZZP’ers krijgen 30% korting, mail voor deze kortingscode naar talent@mediaperspectives.nl. Stuur in ieder geval je KvK nummer en een link naar je website mee.

Enthousiast? Lees hier meer informatie en meld je aan!