NBF Roundtable op AV Festival ‘Can Post be Fixed?’

NBF roundtable over postproduction // Donderdag 13 juni 12:30-13:30
Tijdens het AV Festival organiseert de NBF voor de vierde maal een roundtable-sessie, voor het eerst met live publiek. In deze sessie gaan we het hebben over postproductie. Waarom is de uitspraak ‘we’ll fix it in post’ zo gevaarlijk? Zijn de (on)mogelijkheden van post voldoende bekend? Hoe maak je een goede inschatting van de kosten? Met een aantal toonaangevende spelers uit de wereld van postproductie bespreken we de stand van zaken in dit vakgebied.

Roundtables
In 2018 is de Nederlandse Beroepsvereniging van Film- en televisiemakers gestart met roundtables. De top van een vakgebied wordt uitgenodigd om aan een ronde tafel met elkaar in gesprek te
gaan. Dat leidt tot mooie verhalen en boeiende perspectieven op heden en toekomst van het vak. Interessant voor vakgenoten, studenten en zeker ook voor mensen uit andere film- en televisiedisciplines die op deze manier hun achter-de-schermen
kennis kunnen verdiepen. Alle sessies zijn te zien op Youtube-kanaal “Roundtables NBF”.