Highlights AV Festival 12 & 13 juni

Hier vind je enkele highlights uit het programma van het aankomende AV Festival, aanstaande 12 & 13 juni.

TECHx: Filmen met je smartphone
Op donderdag 13 juni geeft Peter Brinkman van 2 of the Guys om 15:30 uur in het TECHx theater een BMY presentatie over hoe je moet filmen met je smartphone. Alle do’s & dont’s, valkuilen, voordelen, veel gebruikte apps en alle extra’s zoals microfoons, lampje en riggs komen voorbij. Peter maakt al jaren MOJO video’s. Daarnaast geeft hij veel trainingen over MObile JOurnalism

Thed Lenssen regisseur OpenSet
In OpenSet zijn dit jaar weer drie bekende regisseurs uitgenodigd. Thed Lenssenbegon als modefotograaf en werkte daarna als commercial regisseur. Veel van zijn commercials hebben prijzen in de wacht gesleept op de belangrijkste reclamefestivals in de wereld.
Leon de Levita is een aanstormend talent. Hij regisseerde op jonge leeftijd al heel wat korte films.

Camera Experience ‘uitgelicht’
Op de CAMx vind je de camera’s van Canon, Sony, Panasonic, Nikon, Blackmagic, Kinefinity, Arri en Red. Van DSLR tot high end topcamera’s die je allemaal zelf kunt uit proberen. De Camera Experience wordt uitgelicht met lights van: Aputure, Arri, Dedo en Kinoflow. Het licht voor de CAMx wordt verzorgd door: Aputure, BBP-light en Westerparkstudio’s.

Can post be fixed? // 13 juni van 11:00-12:00
De NBF is aanwezig met een stand en organiseert een Roundtable sessie over postproduction. Wat is de stand van zaken in de Nederlandse postproductiewereld?Gespreksleider Ron Toekook zal een aantal toonaangevende mensen uit post bevragen.

Reserveer je ticket voor het AV Festival