Inschrijvingen Gouden en Groene Reiger geopend

Was je dit jaar betrokken bij een bijzondere opdrachtfilm? Producenten en opdrachtgevers kunnen nu films inzenden voor de Gouden of Groene Reiger. De awards voor de beste opdrachtfilms (corporate films, bedrijfsfilms, webfilms) van het jaar worden uitgereikt tijdens de Avond van de Opdrachtfilm. Inzenden is mogelijk tot maandag 1 juli a.s.

In aanmerking komen films (geen commercials) gemaakt in opdracht van een bedrijf of instelling. Het inzenden van (een link naar) de film is gratis.
Stuur via deze link je film in: FILM INZENDEN

De Groene Reiger wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan de opdrachtfilm die het beste inhoud geeft aan duurzaamheid en/of maatschappelijke betrokkenheid. In tegenstelling tot de Gouden Reiger is de Groene Reiger ook echt in de natuur te aanschouwen.

Als de film wordt geselecteerd, wordt hij vertoond op de Avond van de Opdrachtfilm en maakt daarmee kans op een van de vijf Reigers. Een deskundige jury beoordeelt de films op de aspecten kwaliteit, creativiteit en effectiviteit. Voor de geselecteerde (en daarmee genomineerde) films bedraagt het inschrijfgeld 269,50 euro excl. btw.

Dagvoorzitter.nl presenteert de avond en na afloop is er een borrel. Kaarten voor de Avond van de Opdrachtfilm (op 1 november) zijn nu te bestellen. Het aantal kaarten is beperkt, dus vroeg reserveren loont! Bestel hier: KAARTEN

Bron: Ivo Broekhuizen