Buma Music in Motion

Creative Europe Desk NL is partner van Buma Music in Motion, de internationale conferentie over innovatief gebruik van muziek in film, games, televisie en commercials. Het event biedt uitgebreide netwerkmogelijkheden en diverse interessante panels met aansprekende gasten. Jaarlijks komen hier regisseurs, producenten, componisten werkzaam binnen media en muziek met elkaar in contact. Buma Music in Motion is 21 en 22 mei in de Tolhuistuin te Amsterdam.

Panel Sonic Youth – Children’s Media Composition
De film Mijn bijzonder rare week met Tess, die in februari de wereldpremière beleefde op het filmfestival van Berlijn, heeft inmiddels meerder internationale prijzen in de wacht gesleept. Wat maakt deze film zo succesvol in het buitenland? En wat zijn de eventuele stilistische verschillen tussen componeren voor volwassenen en voor kinderen? Componiste Franziska Henke en regisseur Steven Wouterlood gaan hierover in gesprek tijdens het panel Sonic Youth – Children’s Media Composition. De in LA woon- en werkzame Nederlandse Sunna Wehrmeijer, componiste van Netflix’s She-Ra and the Princesses of Power, gaat in op het belang van de muziekkeuze in jeugdcontent.

Creative Europe Desk NL en Buma Music in Motion nodigen u op woensdag 22 mei (van 17.10 – 18.00 uur) van harte uit voor bovenstaand panel of één van de overige twee afsluitende panels.

Aansluitend bent u welkom op de BMIM Drinks (18.00 – 20.00 uur) in de Tolhuistuin. Het aantal plaatsen is beperkt dus meldt u snel kosteloos aan via Eventbrite en kies optie BMIM2019 – BMIM Drinks.

Volg de links voor meer informatie over de drie panels:

Sonic Youth: Children’s Media Composition (in samenwerking met Creative Europe Desk NL)

I’m With the Brand: Sonos, Gibson, The North Face

Spontaneous Combustion – Talk by Sam Spiegel

Het programma van Buma Music in Motion biedt veel meer: Klik hier voor het volledige programma.

Voor een gereduceerd tarief van 55 euro kunt u zich hieraanmelden voor de hele dag. Mochten er vragen zijn over het registratieproces dan kan er gemaild worden naar info@buma-music-in-motion.nl

Bron: Creative Europe Desk NL