NFF zoekt een Hoofd Programma

Het jaarlijkse Nederlands Film Festival (NFF) is hét toonaangevende festival voor de beste speelfilms, documentaires, dramaseries en interactieve producties van eigen bodem. Van 27 september t/m 5 oktober kunnen publiek én filmprofessionals op de 39e editie terecht voor een uitgebreid programma met vertoningen, talkshows, muziek, masterclasses, exposities, en als afsluiter het Gouden Kalveren Gala. Locaties waar het festival zich afspeelt zijn o.a. het Louis Hartlooper Complex, Pathé Rembrandt, de Winkel van Sinkel, Kinepolis Jaarbeurs en Stadsschouwburg Utrecht.

De functie
Het Hoofd Programma ontwikkelt en realiseert een aantrekkelijk en kwalitatief hoogwaardig programma gericht op een breed publiek,  alles in nauwe samenwerking met de Algemeen Directeur, de programmeurs en andere MT-leden.

Lees meer: Vacature NFF Hoofd Programma