HAFFxKLIK: Call for entries

KLIK Amsterdam Animatie Festival (KLIK) en Holland Animation Film Festival (HAFF) organiseren samen een geheel nieuw festival in november 2019 in Utrecht en Amsterdam. Het wordt een inclusief festival voor volwassenen, kinderen en families voor alle soorten animatie, van cutting-edge arthouse, games, VR tot bijzondere features en (inter)nationale sprekers.

Stuur jouw film in voor 1 juni 2019 (1 juli voor studenten) via deze link en wie weet zie je je film straks terug op de eerste editie van het nieuwste animatiefestival ter wereld.

P.S.: Als het niet lukt om de deadline te halen kun je vanaf augustus al je werk insturen voor onze tweede editie in 2020.

P.P.S: Alleen films die na 1 januari 2018 zijn afgerond maken kans om te worden geselecteerd. Dat betekent dat films die zijn ingezonden voor de geannuleerde editie van HAFF 2018 helaas niet in aanmerking komen.