Vacature postproductie coördinator De Vertellers

Lees hieronder de vacature van De Vertellers:

Postproductie is het laatste aspect van een film- of tv-productie waarbij alle 'puzzelstukken' bij elkaar komen voordat het eindproduct wordt afgeleverd. Een postproductie coördinator bij de Vertellers coördineert dit volledige post-traject vanaf het inladen van het materiaal tot en met de oplevering aan de zender en zorgt dat de juiste mensen op het juiste moment over het juiste materiaal beschikken zodat zij samen kunnen bijdragen aan een zo efficiënt mogelijk traject waarin deadlines en kwaliteit blijven gewaarborgd.

Locatie
Kantoor, Mauritskade 98 Amsterdam

Omschrijving
Wij zoeken een representatieve, enthousiaste postproductie planner voor ons postproductiehuis in Amsterdam. Jij zal het gezicht van het bedrijf zijn, het eerste aanspreekpunt voor editors, assistenten, regisseurs en producenten. De werkzaamheden bestaan uit het inplannen en coördineren van de planning van editors/audionabewerking/kleurcorrectie en online montage. Inhoudelijke en technische kennis is een pre maar niet noodzakelijk.

Naast de werkzaamheden als planner ben je tevens verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen het bedrijf. Denk hierbij aan: telefonische backoffice, mail, registratie van koeriers, tijdig aanvullen van kantoorartikelen en de aansturing van de stagiaires/assistenten.

Periode
Wij zijn op zoek naar iemand die ons op freelancebasis voor 24 uur per week wil komen ondersteunen vanaf mei 2019.

Functie eisen / profiel
Functie eisen:
. HBO werk- en denkniveau
. affiniteit met film en tv-drama
. ervaring met MacOSX, Excel, Word
. basiskennis van Avid is een pre
Profiel:
. gedreven, enthousiast
. zeer secuur
. stressbestendig
. gastvrij en sociaal
. flexibel (geen 9 tot 5 mentaliteit)
. woonachtig in Amsterdam of directe omgeving

Wat bieden wij?
De Vertellers B.V. is een postproductiebedrijf met ruim twintig jaar ervaring op het gebied van speelfilm en drama. De Vertellers zijn in de loop der jaren verantwoordelijk geweest voor vele uren drama en fictie op televisie, internet en in de bioscoop. Zo werkten wij onder andere mee aan Luizenmoeder (winnaar televizierring & gouden kalf), Nieuwe Buren, Komt een man bij de dokter, De Spa en vele andere series. Zie website voor meer info: www.vertellers.nl

Wij bieden een parttime baan aan voor 24 uur per week o.b.v. freelance verloning. Je komt in een klein team van enthousiaste editors te werken waar we samen verantwoordelijk zijn voor de realisatie van grote projecten.

Reageren / meer informatie
De sluitingsdatum voor de vacature is 14 april 2019. Voor verdere informatie over de functie kun je contact opnemen met Kim Faber tel. (020) 624 7200. Heb je belangstelling voor deze functie en voldoe je aan het profiel, stuur dan je cv en motivatie per e-mail naar kim@vertellers.nl.