Movies that Matter Industry Day

Van 3-7 april is de 11e editie van Go Short – International Short Film Festival Nijmegen. Filmmakers, producenten, scenaristen en andere professionals kunnen zich nu aanmelden voor verschillende talks, masterclasses, speeddates en feedbacksessies!

De Industry Day zit vol met programma’s om je kennis en netwerk te vergroten. Test de openingsscène van je film live voor een panel van internationale kenners. Praat mee met VERS en NBF over hoe je als creatieve ondernemer het hoofd boven water houdt. Ontdek de Nederlandse wereld van de videoclip. Krijg tips en tricks voor het schrijven van een korte film en meld je als scenarist aan voor één-op-één gesprekken met bekende producenten. Het volledige programma vind je hier.

Scenaristen kunnen zich bovendien aanmelden voor individuele feedback op een eigen script door vooraanstaande Nederlandse scriptcoaches op 4, 5 en 6 april. Meer info en inschrijven.