NBF & VERS op de Go Short Industry Day

Van 3-7 april is de 11e editie van Go Short – International Short Film Festival Nijmegen. Filmmakers, producenten, scenaristen en andere professionals kunnen zich nu aanmelden voor verschillende talks, masterclasses, speeddates en feedbacksessies!

De Industry Day (vrijdag 5 april) zit vol met programma’s om je kennis en netwerk te vergroten. Test de openingsscène van je film live voor een panel van internationale kenners. Praat mee met VERS en NBF over hoe je als creatieve ondernemer het hoofd boven water houdt. Ontdek de Nederlandse wereld van de videoclip. Krijg tips en tricks voor het schrijven van een korte film en meld je als scenarist aan voor één-op-één gesprekken met bekende producenten. Het volledige programma vind je hier.

Scenaristen kunnen zich bovendien aanmelden voor individuele feedback op een eigen script door vooraanstaande Nederlandse scriptcoaches op 4, 5 en 6 april. Meer info en inschrijven doe je hier.

Over de sessie van NBF & VERS:
Stay Sane – How to work under pressure | 14.00-15.00
Many young filmmakers, much like all creative entrepreneurs, are dealing with burn-out problems and other stress related mental health issues. ‘The show must go on’, but how do you keep yourself going? In this interactive panel talk we discuss how to maintain a healthy relation with your work, what signs are indications of a harmful situation, and how to guard yourself psychologically.