Sprekers Cross Media Congres bekend

Op woensdag 24 april 2019 organiseren Media Meetings & Magazines en Nederlands MediaNetwerk de zesde editie van het Cross Media Congres. Locatie is 5 sterren hotel NH Collection Barbizon Palace in Amsterdam.

Wij presenteren niet minder dan acht keynote speakers. Daaronder Eric Kramer (WPP/GroupM), Diederik Breijer (IPG Mediabrands), Julius Minaar (Dentsu Aegis), Irene Smit (Flow), Slaven Mandic (TMG), Joris van Heukelom (MakerStreet) en Pinar Erzin (Accucoms).

Deelnemers hebben daarnaast de keuze uit verschillende interactieve sessies en stellen op deze manier een deel van hun programma zelf samen.

Cross Media Congres 2019 gaat tal van vragen beantwoorden: Hoe bouw ik een succesvol merk in 2019? | Hoe bereik ik mijn doelgroep? | Hoe verhoudt mens zich tot machine? | Wordt 2019 het jaar van print? | Wat betekent de komst van Voice voor merken? | Wat is de toekomst van mediabureaus? | Wat betekent Artificial Intelligence voor media? | Wat gebeurt er in de rest van de wereld? | En ook: hoe kunnen wij ons teweer stellen tegen de Amerikaanse tech giganten? | Wat zijn succesvolle businessmodellen binnen digital, social en mobile?

Het programma voorziet in volop mogelijkheden om te netwerken, ook met de sprekers.

Een primeur: Gedurende het gehele congres maken wij podcoast opnames in de radio-studio van Marketing Report op locatie, in samenwerking met New Business Radio en MediaScience. Een aantal grote namen uit het vak zullen de interviews afnemen. Bezoekers aan het congres kunnen deze opnames bijwonen (natuurlijk niet allemaal tegelijk).

Wegens groot succes organiseren wij ook dit jaar weer de Startup Competitie. De zes beste startups van Nederland zullen zich tijdens het congres presenteren.

Meer informatie en kaarten bestellen doe je hier