AV Festival: Boek nu je stand

Nog een paar maanden en dan is het zo ver: het AV Festival 2019. De organisatie draait inmiddels op volle toeren. Wacht niet te lang met inschrijven, want veel plekken zijn al bezet!

SAMENWERKING BM
Er worden er tijdens het AV Festival elke dag presentaties gegeven gericht op een specifieke doelgroep. Iedereen moet zich thuis voelen op het AV Festival. BM (Broadcast Magazine) verzorgt dit jaar de key notes voor de Nederlandse broadcast markt. Deze zijn gericht op de actualiteit. Voor de lezingen op de tweede dag zullen de leden van BMY (BM Young) – het nieuwe platform van BM voor jonge mediamakers – uitgenodigd worden.

OPEN SET
Natuurlijk is ook dit jaar Open Set weer op het AV Festival. We zijn al bezig met het samenstellen van topcrews.
Op donderdag 13 juni is de première en tevens de afsluiting van het AV Festival in de grote filmzaal van het Ketelhuis. Dit ligt op steenworpafstand van ons festivalterrein.

CAMERA EXPERIENCE
In samenwerking met alle resellers en cameraproducenten zal er op het middenterrein een experience komen, waar de bezoekers van het AV Festival alle camera’s zelf kunnen bedienen en testen. De camera’s worden volledig aangekleed door de exposanten van AV Festival met onder andere lenzen, view finder, monitor, microfoon, power en (draadloze) verbindingen naar de stands van de exposanten. Heeft u interesse om een bijdrage te leveren aan het AV Festival camera experience? Neem contact op met guy@avfestival.nl.

Bron: AV festival 2019