NBF en VERS presenteren: Preview Go Short

Op 3 april gaat in Nijmegen de 11e editie van Go Short van start! Om ons in Amsterdam alvast warm te maken voor hét festival van de korte film, nodigen NBF en VERS Go Short op maandag 25 maart uit in De Kring voor een exclusieve preview van het programma.

“Tijdens deze avond zullen Eva van de Burgt (programma Go Short) en Katinka Schlette (programma assistent Go Short) een selectie films inleiden, samengesteld uit diverse blokken uit het festival. Ook zullen ze activiteiten belichten die tijdens Go Short voor filmmakers plaatsvinden. Na afloop van het filmprogramma is er een Q&A met regisseur Zara Dwinger en producent Hidde de Vries, wiens film 'Yulia & Juliet' geselecteerd is voor de Nederlandse competitie en een aantal speciale programma’s van Go Short 2019”.

Zara studeerde van 2013 tot 2017 aan de Nederlandse Filmacademie. Haar afstudeerfilm SIRENE ging in première op Clermont-Ferrand International Short Film Festival 2018, won verschillende prijzen en werd geselecteerd voor Camerimage 2018. Yulia & Juliet is haar debuutfilm. Ook Hidde studeerde af aan de Nederlandse Filmacademie. In 2016 stichtte hij Kapitein Kort, een distributiebedrijf voor korte films.

Go Short – International Short Film Festival Nijmegen
Go Short is hét festival voor de korte film in Nederland. Van 3 tot en met 7 april 2019 vindt de tiende editie van Go Short plaats. In 5 festivaldagen worden de beste recente korte films van Europa vertoond en worden de Go Short Awards uitgereikt. Naast het competitieprogramma biedt Go Short diverse focusprogramma’s, een uitgebreid randprogramma, educatieve activiteiten, workshops, feestjes en ontmoetingsplekken voor filmmakers, publiek en andere betrokkenen. Zie www.goshort.nl voor alle informatie.

Dinerdeal
Bezoekers van deze avond kunnen gebruik maken van een speciale dinerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€13,50) en twee gangen (€19,50). Wil je gebruik maken van de dinerdeal, kies dan een ticket + dinerdeal naar keuze. Let op: je betaalt van te voren en je kunt tot uiterlijk 24 uur voor aanvang annuleren. Meld je je later af, dan kunnen we je dinerdeal-ticket niet restitueren.

PROGRAMMA
18:30 – Diner in het restaurant van De Kring (kies Ticket + Dinerdeal)
20:00 – Inloop zaalprogramma (kies Ticket)
20:15 – Start programma
22:30 – Borrel in de bar van De Kring

Wat NBF en VERS presenteren: Preview Go Short
Wanneer: Maandag 25 maart 2019
Waar: De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie: Leden van de NBF en VERS, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang: Gratis voor leden van de NBF en VERS | €6,44 (€5,- + Eventbrite-servicekosten) voor niet-leden

Reserveer je ticket op Eventbrite