13-3: NVX VFX Masterclass en Awards

Woensdag 13 maart is de uitreiking van de NVX-VFX Award 2018. Voorafgaand aan de Award-uitreiking geven drie afgevaardigden van Aaron Sims Creative een masterclass. Projecten inzenden voor de Award kan nog tot 28 februari!

Masterclass Aaron Sims Creative
We hebben Aaron Sims Creative bereid gevonden om, 3 man sterk, over te komen vanuit L.A. en ons een masterclass te geven. De erg indrukwekkende lijst van producties waar ASC aan heeft gewerkt zijn o.a.; Stranger Things, Ready Player One, It, Planet of the Apes, Wonder Woman, Logan, Pirates of the Caribbean, Independence Day, Ghostbusters, The Hunger Games, The Mist en Transformers. Het is de eerste keer dat ASC Nederland bezoekt en we zijn er dan ook trots op om ze als gasten te mogen verwelkomen.

Het evenement is gratis voor NVX-leden en tegen betaling ook toegankelijk voor niet-leden.
Meer info en tickets: Eventbrite

NVX VFX Award inzending verlengd:
De uiterlijke datum om je project in te zenden is verlengd t/m 28 februari 2019. Inzendingen die na deze datum binnenkomen kunnen niet meer door de jury worden beoordeeld.