Korting voor NBF-leden op accreditatie GoShort

Laat je inspireren tijdens Go Short 2019
Als het belangrijkste kortefilmfestival van Nederland vervult Go Short – International Short Film Festival Nijmegen een grote rol in het samenbrengen van kortefilmprofessionals uit binnen- en buitenland. Het festival verwelkomt als inspirerende ontmoetingsplaats graag alle filmprofessionals, filmstudenten en filmjournalisten tussen 3 en 7 april 2019. Jaarlijks mag Go Short ruim 500 filmprofessionals ontvangen.

NBF-leden kunnen een festivalaccreditatie tegen een gereduceerd tarief à €62,50 aanvragen. Registreer je uiterlijk 15 maart via de link die je heb je ontvangen in de ledenmailing van afgelopen vrijdag. Geen mail ontvangen? Stuur een berichtje naar nbf@nbf.nl.

FESTIVALPAS
Een accreditatie geeft recht op een festivalpas. Op vertoon van je festivalpas ontvang je:
gratis toegang tot alle filmvertoningen*
• gratis toegang tot de Go Short Industry Day op vrijdag 5 april (aanmelding verplicht)
• gratis toegang tot de Video Library (incl. Dutch Platform)
• gratis toegang tot de dagelijkse netwerkborrels en feestjes
• de festivalcatalogus en gastentas
• publicatie op de List of Delegates
* Let op: het is noodzakelijk voorafgaand aan iedere vertoning / event je gratis kaartje af te halen.

OVER GO SHORT 2019
Go Short is hét internationale festival voor de korte film in Nederland. Al meer dan 10 jaar zet Go Short zich in om jonge talentvolle filmmakers een podium te bieden waarop ze zich ontwikkelen, een netwerk opbouwen en hun films aan een breed publiek tonen.

Van 3 – 7 april 2019 start de elfde editie van het jaarlijkse vijfdaagse festival in en rondom filmtheater LUX in Nijmegen. Zo’n 19.000 liefhebbers van korte film uit heel Europa, waaronder ruim 500 professionals, komen samen voor meer dan driehonderd films: van fictie tot documentaire, animatie, kunst, VR en muziekvideo.

Naast de filmprogrammering organiseert Go Short een inspirerend meerdaags professionalsprogramma met onder andere workshops, masterclasses, de New Arrivals: Go Short Campus, educatieprogramma’s, feestjes en meer. Het kwaliteitslabel van Go Short wordt internationaal breed erkend. Het festival is een officiële toegangspoort naar de Oscars, BAFTA én European Film Award, die combinatie is uniek in Nederland. Jaarrond heeft Go Short een actieve rol in de productie, distributie en curatie van korte film en in het ondersteunen van talentvolle filmmakers.

Hoogtepunten Go Short 2019:
• Europese Competitie, Nederlandse Competitie & Studenten Competitie
• Nieuwe competities voor Muziek Video en VR
• Focus op Hongaarse shorts
• Thema in Focus Happiness: A hopeful journey to a euphoric disaster
• Special Guests: Jacqueline Lentzou & Bálint Kenyeres

Check voor meer informatie over het festival en programma: GoShort.nl