Boek je stand op het AV Festival

Nieuwe locatie: Westergasfabriek
Dit jaar is het AV Festival in de Zuiveringshal West op de Westergasfabriek. Een ‘coole’ locatie die ruimte biedt voor creatieve en vernieuwende evenementen. Dinsdag 11 juni start vanaf 12:00 uur de opbouwdag voor exposanten. AV Festival vindt op woensdag 12 en donderdag 13 juni plaats.

Goedkopere stands
Goed nieuws…. de prijzen voor de stands zijn verlaagd. Prijzen en alle exposanteninformatie vindt u op: AV Festival 2019 standhouders.

It’s an experience
Het AV Festival is meer dan knopjes kijken. Dit jaar gaan we ons nog meer richten op de beleving van de bezoekers. Naast workshops en keynotes gaan we veel aandacht besteden aan de experience op de vloer. Dit verwachten we ook van onze standhouders. Niet wachten tot de bezoeker naar u toe komt, maar pro-actief een experience aanbieden. Dat is leuker voor de bezoeker… en voor de standhouder!

Doelgroepgericht
Iedereen moet zich thuis voelen op het AV Festival. Daarom hebben we dit jaar gekozen voor een duidelijke doelgroepbenadering. We gaan ons in alle uitingen richten op doelgroepen, zoals: broadcast, post production cinematography en new media. Ook dit jaar organiseren we  weer het TalentCafé waar sollicitatie pitches gehouden kunnen worden met aanstormend talent.

Meer info bij AVF19