De Uitkijk in januari

In januari kun je naars het reguliere programma bij De Uitkijk terecht voor een aantal leuke specials:

Twisted Von Trier
In Twisted Von Trier tonen wij een aantal van Lars von Triers spraakmakende, controversiële en indrukwekkende films als opwarmer voor zijn nieuwste film. Beginnend met Nymphomaniac 1 & 2, gevolgd door Melancholia om vervolgens af te sluiten met de première van The House That Jack Built. Da’s toch verdraaid lekker!
29 DECEMBER, 3 & 10 JANUARI

Lovers on the run
In januari staan De Uitkijk Specials nog steeds in het teken van ‘Lovers On The Run’. Dus heb je na de intense decembermaand nog behoefte aan dat momentje rust? Trek richting De Uitkijk en kijk op nieuwjaarsdag naar Moonrise Kingdom of een week later Léon. Ook singles zijn gewoon welkom!
1 JANUARI & 8 JANUARI // 22:00

Klassieker Dead Man
In januari zie je elke zondag Jim Jarmusch’s psychedelische western Dead Man. Bereid je voor op prachtige beelden en een soundtrack door Neil Young die minstens net zo betoverend is. Saddle up, cowboys!

Drieluik Before Sunset / Sunset / Midnight
Laatste kans om Richard Linklater’s fenomenale Before-trilogie te zien. Drie films over de intrigerende ontwikkeling, verdieping en het ontluiken van een ongekend diepe band tussen twee mensen die van elkaar houden. Zo weet je zelf ook meteen hoe je naaste lief te hebben het komende jaar.

Meer info en tickets via De Uitkijk