NBF Netwerkborrel: de favorieten van Bero Beyer

NBF Netwerkborrel: Woensdag 9 januari 2019 van 20:00 tot 23:00

De NBF is trots en blij dat IFFR-festivaldirecteur Bero Beyer zijn festivalfavorieten van de komende editie van het International Film Festival Rotterdam 2019 met ons wil delen. Hij zal aan de hand van fragmenten vertellen elke films we absoluut niet mogen missen deze komende editie van het IFFR. Benieuwd naar de aanbevelingen van Bero? Geef je dan snel op!

Met een zeer divers filmprogramma, de aanwezigheid van een omvangrijk festivalpubliek (329.000 bezoeken in 2018) en zo’n 2500 nationale en internationale filmprofessionals (regisseurs, filmproducenten, journalisten) verandert Rotterdam tijdens IFFR jaarlijks in een opwindende filmstad. Meer informatie over het IFFR-programma en kaarten bestellen voor IFFR doe je hier: IFFR.com

DINERDEAL
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinerdeal. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Er is de keuze tussen een vegetarisch en een niet-vegetarisch menu van één (€15,35) of twee gangen (€21,64). Wil je gebruik maken van de dinerdeal, kies dan een ticket + dinerdeal naar keuze. Let op: je betaalt van te voren en je kunt tot uiterlijk 24 uur voor aanvang annuleren. Meld je je later af, dan kunnen we je dinerdeal-ticket niet restitueren.

PROGRAMMA
18:30 – Diner in het restaurant van De Kring (kies Ticket + Dinerdeal)

20:00 – Inloop zaalprogramma (kies Ticket)
20:15 – Start programma
22:30 – Borrel in de bar van De Kring

RESERVEER VIA EVENTBRITE