18 dec Cross Media Café: Nieuwe interfaces

Via Mediaperspectives en Beeld en Geluid

Verrassende toepassingen van spraak- en beeldherkenning. De techwereld zet op grote schaal in op een nieuwe manier van interactie: de stem. Apple, Google, Amazon en Samsung werken aan slimme speakers en steeds slimmere spraakassistenten. Deze zomer bracht Google de voice-app Assistent uit met 18 Nederlandstalige diensten, en Google Home komt er ook aan. Diverse Nederlandse media bedrijven hebben inmiddels toepassingen ontwikkeld. Hoe doe je dat? Wat werkt en wat niet? Tijdens deze bijeenkomst kom je er alles over te weten!

Sprekers:
– Maarten Lens-Fitzgerald, oprichter van Layar, Teamily en Associate Partner bij Moore Amsterdam
– Liam Tjoa, oprichter van GoSpooky en Speaky.
– Ronja Slierendrecht, Business Lead bij Zoom Script
– Peter Hoekstra, CEO van 20Face

Meer info en aanmelden via Eventbrite