21 januari: werkconferentie Arbeidsmarktagenda

Uitnodiging van Werkconferentie Arbeidsmarktagenda

Uitnodiging: 21 januari 2019 | WERKCONFERENTIE ARBEIDSMARKTAGENDA
Naar het nieuwe normaal in de culturele en creatieve sector
Op maandag 21 januari gaan we graag met jou aan de slag tijdens de Werkconferentie Arbeidsmarktagenda in Tivoli|Vredenburg, Utrecht. Samen werken we aan het nieuwe normaal: professionalisering, ruimte voor ondernemerschap en een eerlijke beloning voor al die makers en mogelijke makers, kortom voor iedereen die werkzaam is in de culturele en creatieve sector.

Je hebt wellicht al vaker over de Arbeidsmarktagenda en/of de Fair Practice Code gehoord, maar hoe zit het nou concreet? Of ben je in je eigen organisatie volop bezig met stappen maken, maar ben je benieuwd of anderen tegen dezelfde dingen aanlopen als jij? En misschien was je bij het Paradisodebat en wil je graag zien wat er intussen is gebeurd?

Allemaal goede redenen om op maandag 21 januari naar de Werkconferentie Arbeidsmarktagenda te komen in Tivoli|Vredenburg, Utrecht. We geven je een update waar we staan met de Arbeidsmarktagenda en laten mensen van binnen en buiten reflecteren op de beweging die onze sector maakt. We gaan zeker niet alleen praten, maar ook doen. Minister van Engelshoven zal aanwezig zijn bij de conferentie.

Meer informatie en aanmelden doe je hier: Naarhetnieuwenormaal.nl