Go Short Campus

New Arrivals: Go short Campus is onderdeel van Go Short – International Short Film Festival Nijmegen en vindt plaats van 2 t/m 7 april 2019. De Campus brengt opkomende filmmakers en doorgewinterde filmprofessionals samen en biedt een uniek en intensief internationaal trainingsprogramma. De focus ligt op het geven van praktische kennis over alles wat op je pad komt zodra je begint als professioneel filmmaker.

Het programma bestaat uit masterclasses, lezingen, workshops en paneldiscussies door experts uit de filmindustrie. Dit jaar zullen er onder andere masterclasses worden gegeven door de talentvolle makers Jacqueline Lentzou en Bálint Kenyeres. Deelnemers worden getraind in het pitchen van hun filmplan aan een panel van professionals zoals producenten, distributeurs en programmeurs. Meer informatie over de Campus en aanmelding vind je op: www.goshort.nl/campus