20 november – NBF Industry Session tijdens IDFA: Hoe kies je de juiste camera en codec?

Hoe kies je de juiste camera, en de juiste cameracodec?

Elk filmproject vraagt om specifieke cameratechnieken en coderingen. Voornamelijk bij het schieten van een documentaire is dit een belangrijk en vaak lastig vraagstuk; in relatief onbeheersbare draai-omstandigheden is het essentieel om een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van je codec.  –

Het aanbod aan beschikbare codecs is echter overweldigend. Om je wegwijs te maken in deze jungle presenteert de NBF op 20 november in samenwerking met IDFA een seminar. Een panel van experts – gemodereerd door Geoff Boyle –  zal uitvoerig ingaan op de verschillen tussen beschikbare opties – zoals ProRes, ARRIRAW, B-RAW, ProRes-Raw en meer.

Deze sessie is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij camerawerk, dataverwerking, postproductie, productie en regie.

De voertaal van dit evenement is Engels.

Wat NBF & IDFA present: Hoe kies je de juiste camera en codec?
Wanneer Dinsdag 20 november 2018, 19:00
Waar De Nederlandse Filmacademie, Markenplein 1, Amsterdam
Voor wie Film en TV-professionals
Toegang Gratis entree voor leden van de NBF, NCE, NSC en DDG en met IDFA-pas

 

Meld je aan via Eventbrite