SAVE THE DATE | 20 november – NBF Industry Session tijdens IDFA: Hoe kies je de juiste camera en codec?

Hoe kies je de juiste camera, en de juiste cameracodec?

Elk filmproject vraagt om specifieke cameratechnieken en coderingen. Voornamelijk bij het schieten van een documentaire is dit een belangrijk en vaak lastig vraagstuk; in relatief onbeheersbare draai-omstandigheden is het essentieel om een weloverwogen beslissing te nemen bij het kiezen van je codec.  –

Het aanbod aan beschikbare codecs is echter overweldigend. Om je wegwijs te maken in deze jungle presenteert de NBF op 20 november in samenwerking met IDFA een seminar. Een panel van experts – gemodereerd door Geoff Boyle –  zal uitvoerig ingaan op de verschillen tussen beschikbare opties – zoals ProRes, ARRIRAW, B-RAW, ProRes-Raw en meer.

Deze sessie is bedoeld voor iedereen die betrokken is bij camerawerk, dataverwerking, postproductie, productie en regie.

De voertaal van dit evenement is Engels.

Locatie: De Nederlandse Filmacademie

Mede mogelijk gemaakt door: 

Fofic

 

 

 

The Future Store

 

 

 

 

Socrates

 

 

 

Sony

 

 

 

 

Atomos

 

 

 

 

Tilta