VR Days Europe 2018 daagt de werkelijkheid uit

Van 24 tot en met 26 oktober zijn er de VR Days Europe 2018, Europa’s toonaangevende conferentie en beurs op het gebied van virtual, augmented en mixed reality die zich richt op zakelijke innovatie en creativiteit.

Het driedaagse festival geeft de bezoekers antwoord op de centrale vraag: ‘Wat is de huidigestand van zaken op het gebied van XR-technologie en wat is de verwachting voor de toekomst van mixed reality?’ Het antwoord wordt geformuleerd tijdens VR Days Europe, maar vooralsnog wijst alles op vérgaande zakelijke mogelijkheden binnen een zich voortdurend uitbreidend spectrum van verticale marktonderdelen.

Conferentiedag, tentoonstelling, 3 symposia, lezingen en workshops
Ruim 140 internationale opiniemakers en experts geven lezingen en workshops tijdens hetevenement. Deze groep bestaat uit koplopers uit de wereld van XR, creatieven die dagelijks metmixed reality werken en specialisten die voortdurend bezig zijn de techniek te laten aansluitenop de wensen uit de praktijk. Onder hen David Helgason, oprichter van Unity, Michael Buckwald,de man achter Leap Motion, Mel Slater, directeur van het Event Lab van de universiteit van Barcelona, Miriam Reiner, hoofd van het Laboratoruim voor virtual reality en neurocognitie vanhet Israëlische Instituut voor Technologie en Jaroslav Beck van Beat Saber.

Creatief en zakelijk komen bij elkaar
VR Days Europe festivaldirecteur Benjamin de Wit: ‘VR Days Europe brengt drie werelden bij elkaar: de research, de creatieve kant van VR, AR en XR en het cruciale zakelijke element. Praktijkvoorbeelden zullen duidelijk maken welke rol XR kan spelen bij het stimuleren van productiviteit, innovatieve trainingen en professionele ontwikkeling. Of je nu een XR-veteraan bent of wil proeven aan welke mogelijkheden er zijn voor jouw business, zorg dat je erbij bent tijdens de VR Days Europe zodat je klaar bent voor een toekomst die zo veelomvattend is als een VR-beleving.’

Ga voor meer informatie en tickets naar www.vrdays.co.

Bron: VR Days Europe