NFF Conferentie 28 september

Op vrijdag 28 september organiseert het Professionals Programma van het Nederlands Film Festival de NFF Conferentie. Hier bespreken nationale en internationale experts in diverse sessies een hele dag over de stand van zaken in het Nederlandse AV-landschap.

De NFF Conferentie is voor de gehele Nederlandse AV-sector, makers van álle vakdisciplines worden uitgenodigd om elkaar te bevragen, uit te dagen, te informeren en visies te delen, met als gezamenlijk doel de kwaliteit, zichtbaarheid en toegankelijkheid van Nederlandse producties te vergroten.

In de ochtend is er een plenair programma onder moderatie van Nadia Moussaid waar de zichtbaarheid van de Nederlandse producties en de transitie van omroepen van lineair naar online wordt besproken. Deze wordt gevolgd door meerdere parallele sessies over o.a. het nieuwe NPO-dramabeleid, representatie, vrijheid versus restricties, filmeducatie, publieksbereik en online verhalen vertellen.
Voor NFF Conferentie zijn losse ochtend- en middagkaarten te verkrijgen.

Het hele programma kan je hier bekijken: filmfestival.nl/agenderen

(en het Facebook event: https://www.facebook.com/events/434218757094395/)

Het hele NFF Professionals Programma is hier te bekijken: https://d1tobl1u8ox4qn.cloudfront.net/2018/09/NFF_Guide_2018_fin_web.pdf

Bron: NFF