VPRO zoekt programmamakers: VPRO Dorst Pitch

De VPRO Dorst Pitch biedt jou de kans jouw eigen programma-idee te ontwikkelen bij de VPRO. Met behulp van masterclasses, ervaren coaches en gewoon de handen uit de mouwen steken word jij met drie maanden klaargestoomd tot programmamaker. Lees verder voor meer info en hoe je meedoet!

Elk jaar organiseert VPRO Dorst een traject waarbinnen 5 aanstormende programmamakers hun eigen idee mogen ontwikkelen tot een programmaplan. Vanaf 20 augustus tot en met 20 september kun je je plan hier indienen. Uit alle plannen nodigen we de 30 meest opvallende makers uit voor een pitchdag bij de VPRO.

Hieruit selecteren we vijf makers die vervolgens een ontwikkeltraject ingaan. Het doel van dit traject is om jezelf en een van je ideeën verder te ontwikkelen. Dit doe je door masterclasses van ervaren makers bij te wonen, je ideeën te bespreken met andere deelnemers en door zelf aan de slag te gaan.

Na het afronden van de pitch krijgen de vijf deelnemers van de masterclass budget, productionele hulp en inhoudelijke begeleiding om hun programma daadwerkelijk te gaan maken bij VPRO.

Meer informatie

Bron: VPRO