Uitnodiging: NBF Professionalsborrel met pitches tijdens het NFF

Op maandag 1 oktober is de Nederlandse Beroepsvereniging voor Film- en televisiemakers weer van de partij op het NFF, waar zij in de stadsschouwburg van Utrecht haar welbekende professionalsborrel organiseert. Onderdeel van het programma zijn de eindexamenpitches, met bijbehorende prijsuitreiking door de NBF en het Ketelhuis, van de lichting van 2019 van De Nederlandse Filmacademie.
Alle leden en relaties van de NBF zijn van harte uitgenodigd om hierbij te zijn.

Eindexamenpitches
Tijdens de NBF professionalsborrel, die steevast plaatsvindt tijdens het Nederlands Film Festival, zal opnieuw een aantal eindexamenstudenten van de Nederlandse Filmacademie haar examenfilms te pitchen. De studenten krijgen de gelegenheid om kort haar afstudeerwerken te presenteren en tevens een oproep te doen voor ondersteuning van deze projecten. Inmiddels verbonden aan een publieke omroep, hopen de makers met behulp van de pitches en bijbehorende teasers extra support vanuit de filmindustrie te verwezenlijken.

Pitchprijs i.s.m. Het Ketelhuis
Net als vorig jaar zal door het NBF-bestuur en Het Ketelhuis een geldprijs van € 1.000 – beschikbaar gesteld door de bioscoop – worden uitgereikt aan het team met de beste pitch. Ook zal Het Ketelhuis de desbetreffende afgeronde film vertonen.

Wat: Professionalsborrel met pitches tijdens het Nederlands Film Festival
Wanneer: Maandag 1 oktober 2018 van 17:00 tot 19:00 (de pitches vinden plaats van 18:00-18:30)
Waar: De Zindering, Stadsschouwburg Utrecht, Lucasbolwerk 24 Utrecht
Aanmelding: Gratis, via Eventbrite

De NBF Professionalsborrel wordt mede mogelijk gemaakt door Aon Nederland en Het Ketelhuis.