Cinecrowd organiseert workshop crowdfunden

Heb je een geweldig plan voor een film maar mis je (nog) een stukje financiering, of wil je toekomstige kijkers al in een vroeg stadium betrekken bij je film? Dan is crowdfunding iets voor jou!

Om je op weg te helpen bij het opzetten van een succesvolle crowdfunding campagne organiseert CineCrowd op 24 augustus 2018 in LAB111 (Amsterdam) een workshop crowdfunding voor makers van korte films, animaties, documentaires, speelfilms, videoclips en series.
In het eerste, plenaire gedeelte van de workshop geeft CineCrowd een presentatie over de do’s en don’ts van het crowdfunden. We behandelen vragen als: waarom ga je crowdfunden, hoe vind en bereik je jouw doelgroep, hoe maak je een goede teaser en welke fondsen en partijen kunnen er tijdens je campagne al bijdragen aan je film.
Het tweede gedeelte van de workshop is optioneel. In dit deel krijgen filmmakers in een een-op-een afspraak met een medewerker van CineCrowd individuele feedback op hun crowdfunding en projectplan.
Heb je interesse? Schrijf je dan via onderstaand formulier in. Geef hierin a.j.b. ook aan of je aanwezig bent bij het individuele gedeelte van de workshop, zodat we je hiervoor kunnen indelen.
De toegang is GRATIS wanneer je een projectpagina hebt aanmaakt op cinecrowd.com/start-project, zonder project zijn de kosten € 25.

Datum: 24 augustus 2018
Tijd: 13:30 uur
Plaats: LAB 111, Arie Biemondstraat 111, 1054 PD Amsterdam.

Bron: Cinecrowd