Inzendingen Gouden Reigers geopend

Was je dit jaar betrokken bij een bijzondere opdrachtfilm? Producenten en opdrachtgevers kunnen nu films inzenden voor de Gouden Reigers. De awards voor de beste opdrachtfilms (corporate films, bedrijfsfilms, webfilms) van het jaar worden uitgereikt tijdens de Avond van de Opdrachtfilm in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Inzenden is mogelijk tot en met vrijdag 20 juli a.s.

Na het succes van de vorige edities gaat de Avond van de Opdrachtfilm nu verder als zelfstandig evenement en verhuist van Utrecht naar Amsterdam.
In aanmerking komen films (geen commercials) gemaakt in opdracht van een bedrijf of instelling. Het inzenden van (een link naar) de film is gratis.
Als de film wordt geselecteerd, wordt hij vertoond op de Avond van de Opdrachtfilm en maakt daarmee kans op een van de vier Gouden Reigers. Een deskundige jury beoordeelt de films op de aspecten kwaliteit, creativiteit en effectiviteit. Voor de geselecteerde (en daarmee genomineerde) films bedraagt het inschrijfgeld 269,50 euro excl. btw.
Onder leiding van Dagvoorzitter.nl discussiëren wij met de zaal over de vertoonde films en na afloop is er een borrel. Kaarten voor de Avond van de Opdrachtfilm (op 1 november) zijn nu te bestellen. Het aantal kaarten is beperkt, dus vroeg reserveren loont!

Zend hier je film in.

Bron: Avond van de Opdrachtfilm