Speciale DDG & Netwerk Avond: Charlie en Hannah gaan uit

In het sprankelende CHARLIE EN HANNAH GAAN UIT neemt de Belgische schrijver-regisseur Bert Scholiers de kijker mee van het Antwerpse nachtleven, naar verlaten sneeuwvlaktes tot aan de verre uithoeken van het universum, in het gezelschap van twee laconiek babbelende twintigers. CHARLIE EN HANNAH GAAN UIT is een eigenzinnige, geestige en betoverende film en een ode aan de cinema.

Op 14 mei wordt dit Vlaamse pareltje vertoond op de jaarlijkse avond van het Netwerk Scenarioschrijvers en de Dutch Directors Guild in het Ketelhuis in Amsterdam. Na afloop gaat scenarioschrijver Jaap Peter Enderléin gesprek met Bert Scholiers.

CHARLIE EN HANNAH GAAN UIT was eerder dit jaar te zien op het International Film Festival Rotterdam. En wordt in juni uitgebracht in de Nederlandse filmtheaters. Kijk hier naar de trailer: https://youtu.be/zFWOsQEuAFA
Bert Scholiers (1984) schreef eerder het scenario van de film Sprakeloos en de serie Connie & Clyde. De romcom Smoorverliefd kreeg een remake in Nederland. CHARLIE EN HANNAH GAAN UIT is zijn debuut als regisseur.

Zin om de film van je Belgische collega te zien? Reserveer je gratis kaartjes via eventbrite. Introducees zijn van harte welkom.

Na afloop is iedereen uitgenodigd door DDG en het Netwerk voor een borrel aan de bar van Het Ketelhuis.

Datum: maandag 14 mei
Locatie: Ketelhuis, Pazzanistraat 4, Amsterdam
Aanvang: 20.00 uur
Toegang: gratis