Gratis deelname aan het AV-Festival voor beroepsverenigingen

Kom op het AV Festival twee dagen het vak vieren!

Op 7 en 8 juni komt de hele filmbranche samen in de Kromhouthal in Amsterdam voor een programma vol educatie, informatie en inspiratie. Alle makers en professionals krijgen deze twee dagen de kans om potentiële colleaga’s te ontmoeten, workshops te volgen en bijgespijkerd te worden over de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Als brancheorganisatie is het AV-festival daarnaast een uitgelezen mogelijkheid om contact te leggen met je achterban en je bereik te vergroten. Omdat het AV-festival in het leven is geroepen om de sector te versterken, krijgen beroepsverenigingen een gratis Starter Stand (t.w.v. € 350,-) op de festivalbeurs.
De enige voorwaarde is dat leden en relaties van de vereniging een uitnodiging met kortingslink ontvangen van hun organisatie; een win-win situatie, dus.

Het bovengenoemde bedrag van € 350,- valt voor verenigingen dus weg, en voor stroom wordt gezorgd. De deal is daarnaast inclusief vijf vrijkaarten voor de organisatie. Een achterwand, in de vorm van een 80 cm-banner, dient meegebracht te worden door de organisatie.

Aanmelden
Aanmelden kan door vóór 1 mei een mail te sturen naar nbf@nbf.nl. Neem voor vragen contact op met ons bureau.