Uitnodiging NBF netwerkborrel: Preview Go Short

Op 11 april gaat in Nijmegen alweer de 10e (!) editie van Go Short van start! Om ons in Amsterdam alvast warm te maken voor hét festival van de korte film, komt Go Short op maandag 26 maart naar de Kring met een exclusieve preview van het programma.

Tijdens deze avond zal Eva van de Burgt (programma assistent Go Short) een selectie films inleiden, samengesteld uit diverse blokken uit het festival. Na afloop van het filmprogramma houdt zij een Q&A met kunstenaar en filmmaker Noël Loozen, wiens film Botanica dit jaar geselecteerd is voor de Nederlandse competitie van Go Short.

Kan je ook niet langer wachten op Go Short? Kom dan maandag 26 maart naar de Kring! Aanmelden kan via Eventbrite.

Noël Loozen
Noël Loozen is allround kunstenaar die de afgelopen jaren zijn focus heeft verlegd van fotografie naar film. Dit nieuwe pad leidde tot veel succes: zijn eerste korte film The Hornhunter (2014) werd aanbevolen op het online videoplatform Nowness en Spoetnik(2015) ging in première tijdens het prestigieuze film festival van Berlijn en won verschillende prijzen. Zijn meest recente films zijn Botanica (2017) en Limburgia(2017). Botanica is geselecteerd voor de Nederlandse competitie van Go Short en zal deze previewavond vertoond worden.

Go Short – International Short Film Festival Nijmegen 
Go Short is hét festival voor de korte film in Nederland. Van 11 tot en met 15 april 2018 vindt de tiende editie van Go Short plaats. In 5 festivaldagen worden de beste recente korte films van Europa vertoond en worden de Go Short Awards uitgereikt. Naast het competitieprogramma biedt Go Short diverse focusprogramma’s, een uitgebreid randprogramma, educatieve activiteiten, workshops, feestjes en ontmoetingsplekken voor filmmakers, publiek en andere betrokkenen. Zie www.goshort.nl voor alle informatie.

Dinerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€13,50) en twee gangen (€19,50). De dinerdeal dient apart van het programma-ticket gereserveerd en afgerekend te worden via: https://kring.stager.nl/web/tickets/210063.

Vergeet dus niet zowel via Eventbrite in deze mail als op bovenstaande link je reservering te maken mocht je gebruik willen maken van de combinatie programma + dinerdeal.

Aanmeldingen dienen uiterlijk op vrijdag 23 maart binnen te zijn.

Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Eenmaal aan tafel kan de keuze gemaakt worden tussen een vegetarisch of vleesmenu.

Programma
18:30 – 19:45  gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
19:45 – 20:00  inloop programma
20:00 – 21:50  programma in Club Up
21:50 – 23:00  borrelen in de bar van de Kring

Wat NBF netwerkborrel – Preview Go Short
Wanneer Maandag 26 maart 2018
Waar De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie Leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang Gratis

Aanmelden
Aanmelden voor de NBF netwerkborrel kan via Eventbrite.
Op https://kring.stager.nl/web/tickets/210063 kun je apart reserveren voor de dinerdeal (1 of 2 gangen). Voor vragen kun je terecht bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.