Uitnodiging NBF netwerkborrel – IFFR 2018: de favorieten van Bero Beyer

2018 is net van start en we beginnen het jaar goed met een netwerkborrel in teken van het International Film Festival Rotterdam 2018! Met veel enthousiasme verwelkomt de NBF dan ook IFFR’s festivaldirecteur Bero Beyer op maandag 15 januari in De Kring, waar hij zijn festivalfavorieten van de komende editie zal presenteren.

Net zoals tijdens de avonden rondom het IDFA-programma zal ook Bero aan de hand van fragmenten vertellen welke films we absoluut niet mogen missen deze komende editie van het IFFR. Ben je ook benieuwd naar de aanbevelingen van Bero? Meld je dan gauw aan via Eventbrite! Let op: het aantal kaarten is beperkt.

Met een zeer divers filmprogramma, de aanwezigheid van een omvangrijk festivalpubliek (314.000 bezoeken in 2017) en zo’n 2500 nationale en internationale filmprofessionals (regisseurs, filmproducenten, journalisten) verandert Rotterdam tijdens IFFR jaarlijks in een opwindende filmstad.
Als internationaal filmfestival staat IFFR voor de kracht en impact van onafhankelijke film(kunst) en filmmakers. Het festival stimuleert, coacht, financiert, distribueert en ondersteunt filmmakers via het Hubert Bals Fonds (HBF), de jaarlijkse co-productiemarkt CineMart en tal van trainingen voor filmmakers via het RotterdamLab.

IFFR 2018 vindt plaats van 24 januari t/m 4 februari. Voor meer informatie ga je naar http://www.iffr.nl.

Dinerdeal
Bezoekers van de NBF netwerkborrel kunnen gebruik maken van een speciale dinerdeal. Er is keuze tussen een menu met één gang (€13,50) en twee gangen (€19,50), bij binnenkomst af te rekenen bij de bar. Het diner wordt om 18:30 geserveerd in het Kring-restaurant. Via Eventbrite kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de dinerdeal. Aanmeldingen dienen uiterlijk op vrijdag 12 januari binnen te zijn.

Programma
18:30 – 19:45 gezamenlijk diner in het Kring-restaurant (optioneel)
20:00 – 20:15 inloop programma
20:15 – 21:45 programma in Club Up
21:45 – 23:00 borrelen in de bar van de Kring

Wat NBF netwerkborrel – IFFR 2018: de favorieten van Bero Beyer
Wanneer Maandag 15 januari 2018
Waar De Kring, Kleine-Gartmanplantsoen 7-9 1-hoog, Amsterdam (Google Maps)
Voor wie Leden van de NBF, Kring-leden en alle film- en televisieprofessionals
Toegang Gratis

Aanmelden
Aanmelden voor de NBF netwerkborrel kan via Eventbrite: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-nbf-netwerkborrel-iffr-2018-de-favorieten-van-bero-beyer-41755774646

Bij aanmelding kun je ook aangeven of je gebruik wilt maken van de dinerdeal (1 of 2 gangen). Voor vragen kun je terecht bij het NBF-kantoor via nbf@nbf.nl of 020-6646588.