Workshop Duurzame Catering op de set: 20 februari

Het jaar loop alweer op zijn eind en zo kijkt Green Film Making reikhalzend uit naar 2018. En vooral naar de eerder aangekondigde workshop Duurzame Catering waar nu een datum voor is geprikt: 20 februari.

Green Film Making is heel blij met de zeer inspirerende locatie voor de meeting: Blue City in Rotterdam. Blue City is een broedplaats voor innovatieve bedrijven die hun reststromen aan elkaar koppelen; de output van de éne is namelijk de input van de andere ondernemer. Hierdoor is Blue City, gevestigd in voormalig zwemparadijs Tropicana, hét voorbeeld in Nederland van circulaire economie in de praktijk.

Omdat circulair betekent om op een holistische manier naar systemen te kijken, bedoelen ze voor het onderwerp van de meeting met ‘catering’ ook het hele catering eco-systeem. Dus niet alleen biologisch/vegetarisch eten, recyclebaar servies en het drinken van kraanwater, maar ook transport, afvalverwerking en toilet. Alles wat speelt rond de cateringwagen op de set, wie en wat er komt en gaat, is onderwerp van discussie.

Lees hier meer over de workshop en hoe je je kan aanmelden.

Bron: Green Film Making
Beeld: Green Film Making / baguettemenots.tumblr.com